top of page

Afscheid van pasja

Bijgewerkt op: 25 mei 2022

Vandaag is onze geliefde Pasja, in bijzijn van onze verzorgers ingeslapen. Pasja is 25 jaar geworden en heeft de afgelopen 3 jaar bij ons in de opvang gestaan.


Zoals voor velen bekend was Pasja bij binnenkomst er slecht aan toe. Helaas heeft zij fysiek nooit goed kunnen opknappen, o.a door haar leeftijd en de gesteldheid waarmee ze binnenkwam, artrose en een hartruis door een lekkende hartklep. Pasja ging met ups en downs, aankomen en weer afvallen. Waar wij met elkaar afspraken dat zij haar laatste jaren nog in een veilige , rustige omgeving mocht slijten zolang zij daar mentaal nog goed voor was. Ondanks haar conditie was ze altijd blij je te zien, kwam ze mee in de kudde, draafde ze graag met de rest mee en was ze altijd opgewekt.


De laatste tijd merkten wij dat ze fysiek weer steeds slechter werd, maar dit keer ook mentaal, ze was niet meer zo vrolijk als altijd. Dit heeft ons doen besluiten dat het voor Pasja genoeg is geweest en tijd werd dat ze naar de eeuwige groene weides mocht gaan.


We zullen haar missen.


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page