top of page
verwaarloosd paard

Opvang 

Voor verwaarloosde en mishandelde weidedieren

Wij vangen verwaarloosde en mishandelde dieren op. Verzorgen en rehabiliteren ze, en indien mogelijk worden ze herplaatst of krijgen zij bij ons een blijvend thuis. Ook gedumpte dieren of dieren waarvan de eigenaar niet meer instaat is om voor te zorgen, kunnen bij ons een plekje krijgen

Untitled

Adoptie

een verzorgpony om lekker mee te tutten.

Voor een bedrag van €15,- per maand kan je bij ons 1 dag in de week een pony verzorgen. Met deze pony mag je lekker, poetsen, wandelen, knuffelen en spelen. Onze shetlanders zijn zeer geschikt voor kinderen, ook zonder ervaring met paarden kan je bij ons terecht. 

Untitled

Pensionstalling

24/7 buiten stalling in groepsverband

Onze grootste inkomsten voor de stichting komt voort uit pensionstalling. Voor aan tarief van slechts €175,- per maand kan je je paard bij ons stallen in groepsverband 24/7 buiten.In de zomer is dit met weidegang in de winter in een groep op de paddock met 2 schuilplaatsen. Dit is incl gebruik van de faciliteiten zoals de poetsplaats, rijbak en zadelhok. Elke ochtend en middag zorgen onze vrijwilligers ervoor dat de paarden voorzien worden van hoge kwaliteit hooi en in de ochtend scheppen zij ook de mest weg. Als pensionklant dien je zelf ook te mesten, dit om de druk voor de vrijwilligers te verlagen. 

bottom of page