top of page

2015, 3e in race dierhulpverlener van het jaar.

Zaterdag 7 november heeft de pas 20-jarige Patricia Vergeer van ‘Galecopperpark Sublime’ de derde prijs in ontvangst mogen nemen als Diereniulpverlener van het jaar. Met haar passie voor paarden heeft zij met succes een opvang voor mishandelde en verwaarloosde weidedieren opgezet in Nieuwegein. Zij heeft voor haar opvang een cheque van € 1.250,00 mogen ontvangen.

Patricia: ‘Ik vind het super en geheel onverwachts. Heel bijzonder dat ik uit alle andere dierenhulpverleners gekozen ben. Het geld komt goed van pas want er is nog een hele boel te doen op ‘Galecopperpark Sublime” De prijs werd vandaag uitgereikt op het landelijk congres van dierenhulpverleners in Gorinchem dat dit jaar voor de 10e keer werd gehouden.

Dierenhulpverlener van het jaar werd Hessel Wiegman van Terschelling. Hij kreeg een cheque ter waarde van € 5.000,00 voor de opvang van zeezoogdieren. Tweede in de verkiezing is geworden Hans Masius van Stichting De Kattenmand,


‘Galecopperpark Sublime’ is een opvangcentrum voor verwaarloosde en mishandelde weidedieren. De dieren die wij opvangen worden gerevalideerd en eventueel herplaatst. De dieren die wij opvangen zijn voornamelijk paarden. Deze houden wij op een groot stuk land van ruim 5,5 hectare, hier staan ze 24/7 buiten met een schuilstal. Ernstig zieke paarden worden apart geplaatst zodat zij rustig kunnen bijkomen.



10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page