top of page

(Led) Flowmeet voor het goede doel

Hallo!

Namens onze stichting zijn wij begonnen met de verkoop van een fantastische kalender. De gehele opbrengst hiervan + donaties die extra gedaan worden zullen tot 31 december voor ons verdubbeld worden door stichting dierenlot. Dit is natuurlijk fantastisch ! maar er zit wel een voorwaarde aan. En dat is dat we de tussenstand op 15 of 16 december moeten komen presenteren op het Christmas Station in Arkel!  dit treinstation is in de periode van 9- 22 december omgebouwd tot het kerst station van Nederland en stichtingen die dierenwelzijn Bevorderen worden gevraagd hun donaties te presenteren op een leuke en ludieke manier !  Nu vinden wij ledpoiis en andere led flows helemaal geweldig en leek het ons leuk om zo veel mogelijk mensen te verzamelen voor een grote flowmeet en een geheel lichtjes spektakel ! ik weet namelijk zeker dat zij dit nog niet eerder hebben gezien of mee gemaakt !

naast dat onze opbrengsten verdubbeld worden maken wij hiermee ook nog eens kans op Prijzengeld voor onze stichting tot wel 5000 euro !

zou jij willen helpen om onze stichting op de kaart te zetten op deze christmas challenge? ons helpen met kans maken op deze prijs zodat wij onze varkens verblijven kunnen vernieuwen ? en zo meer als het dubbele aan varkens kunnen opvangen in 2024?  meld je dan aan op onderstaand formulier !

Ps : heb je een dierenoutfit/ onesie, masker of een goede kerstoutfit!? ? neem deze dan zeker mee om het af te maken!

Praktisch

Wanneer?

Donderdag 15 OF vrijdag 16 december, data afhankelijk van aanmeldingen.

Tijd word later bekend gemaakt maar zal tussen 18:00 en 21:00 plaats vinden 

Waar?

Treinstation ARKEL 

redelijk centraal gelegen, goed te bereiken en voldoende ruimte op de na gelegen parkeer terrein om veel mensen te laten bewegen!

waarom?

Je ondersteunt de stichting bij de donatie ver dubbelaar en helpt kans maken op enorme geldprijzen!

Section Title

Schrijf je in voor deze flow meet• Mis het niet!

Ik kan op :

Bedankt namens ons en de dieren!

bottom of page